Nyheter

Tips. Produktnyheter. Webinarer. Mässor.

Oracle börjar ta betalt för Java – Vad innebär det för Code42?

Från den 1 januari 2019 har Oracle börjat ta betalt för att använda sig av Java. Eftersom Code42 använder sig av Java är det viktigt att veta om det innebär extra kostnader för er som använder Code42.

Vi hörde av oss till Code42 för att få svar på frågan, och svaret är lika positivt som det är kort:

Code42 is aware of Oracle’s JDK licensing changes and we are evaluating how this may impact our future product roadmap. Within your Code42 deployment, Oracle’s changes will not result in additional fees to your organization or impact Code42's packaged JRE.

Detta innebär således att det ni inte blir drabbad av ytterligare kostnader för Java för er som använder er av Code42 CrashPlan.

Jörgen Olsson