Återställ snabbt förlorade, raderade och krypterade dokument

Återställning

Återställ dokument och äldre versioner av dokument

Code42 Next-Gen DLP återställer viktiga dokument på några sekunder

 
DLP_WebsiteIllustrations_Recovery_2284x1236.png

Hitta rätt information

Sök rätt på de dokument och filer som innehåller den information ni söker efter i samband med GDPR-ärenden eller andra ärenden av känslig karaktär.

återställ förlorade filer

Återställ äldre versioner av dokument och raderade filer. Återställ filer till sin ursprungliga plats, till en annan plats eller till “hämtade filer”. Välj filer utifrån datum, tid eller version.

aktivera självservice

Ge era användare möjlgiheten att själva återställa dokument som skrivits över eller raderats av misstag. Användarna återställer enkelt med några få klick.Återställ alla filer på en enhet

Code42 Next-Gen DLP snabbar upp återställning efter ransomeware eller dataförlust

återställ efter ransomeware

Återställ en enhet till det tillstånd den befann sig i ett par minuter före utpressningsviruset slog till; Återställ program och system på traditionellt sätt och välj sedan en dag och tid för att återställa en ren version av alla dokument och inställningsfiler.

Identifiera risker då en laptop blir stulen

Om en dator stjäls eller förloras på annat sätt kan ni enkelt återställa alla dokument som fanns på datorn vid tillfället för förlusten, för att på så vis avgöra vilka data som kan ha exponerats.

 

skydda data från olyckor

Utspullet kaffe och tappade laptops är inte ovanligt och leder till avbrott i arbetet och förlorad produktivitet. Eftersom Code42 kontinuerligt samlar samlar in alla dokument, finns det alltid en fräsch backup att förlita sig på.

Snabba upp utbytet av datorer

Undvik stillestånd som vanligtvis hör samman med data migrering och teknikuppdatering. Code42 migrerar alla filer och användarinställningar från en enhet till en annan och minskar stilleståndet från 180 minuter (eller mer) till 30 minuter per enhet.


 

Produktivitet, rykte & lönsamhet

Code42 Next-Gen DLP ger ett värdefullt skydd

  • Kontinuitet i verksamheten. En av de största fördelarna med att ha Code42 är att vi inte längre riskerar dataförlust, som leder till förlorad tid, som leder till ökade kostnader och tilltro till vår verksamhet.”
    – MacDonald-Miller

  • Agera snabbare i risksituationer. “Med Code42 har vi minskat vår responstid på en mängd cyberhot. För våra datasäkerhetsexperter är det en revolution.”
    – Entrust Datacard

  • Minska tiden vid teknikuppdateringar. “Tiden det tog att uppdatera en enhet var tidigare 4-8 timmar per uppdatering. Tack vare Code42 har vi fått ned den tiden till 30 minuter.”
    – Qualcomm


Kontakta mig!
Vi behöver bättre rutiner för snabb återställning.