Återställning efter ransomware

Code42 klientbackup gör att ni snabbt återhämtar er efter ransomware-attack

 

Ransomware, eller utpressningsvirus, är en form av datavirus som krypterar filer på datorer och begär att ni betalar en lösensumma för att dekryptera filerna.
Istället för att betala till kriminella som ligger bakom ransomware-attacken kan ni använda er av Code42 för att återställa alla filer till en tidpunkt innan ni drabbades av ransomware.

 
Code42-Infographic-Utnyttjar_du_din_Crashplan?.png
 

Varje dag drabbas individer, företag och organistationer av utpressningsvirus. Kostnader för stillestånd och återställning kan vara omfattande, men hålls nere till ett minimum med en effektiv klientbackup. I grafiken ovan visar vi på skillnaden mellan att använda Code42 klientbackup mot att återställa från en central filserver.

Ett kundcase

TaylorMade är ett välkänt märke inom golfens ädla sport med världens kanske mest kände golfspelare Tiger Woods som affischnamn. Som så många andra har även TaylorMade drabbats av en ransomwareattack. I denna pdf beskriver de hur de drabbades och hur de använde Code42 för att återhämta sig efter attacken.
Länk till Pdf:en

Code42’s rekommendationer för skydda sig mot ransomware

Code42 har sammanställt en handledning som beskriver hur Code42 administratören bäst förberedes sig, så att man befinner sig i bästa möjliga läge om man skulle behöva återhämta sig efter en ransomwareattack.
Länk till sidan

Hör gärna av dig om du vill veta mer.