Kerio Connect

Förstklassig e-post, kalender, kontakter, uppgifter & chat för företaget

 

Det prisbelönade Kerio Connect erbjuder oöverträffad flexibilitet för driftsättning och omfattande mobilstöd. Företagsanvändare använder den e-postklient de trivs bäst med såväl som Kerio Connect-klienten för att hantera webbmail. Kerio Connect är stabil – så att ni kan fokusera på er affärsverksamhet snarare än problemlösning och återställning. Driftsättning och administration är designad att vara enkel, och med lägre licenskostnader och krav på hårdvara levererar Kerio Connect värdefull affärsnytta jämfört med andra alternativ.

BYOD på ett enkelt sätt

Det är bara till att inse. Anställda tar med sina egna smartphones och surfplattor som de tycker om och är vana vid, till arbetsplatsen, och det ser inte ut att ändras. Kerio Connect gör BYOD enkelt. Från Android till iPhone och surfplattor, vi stöder i princip alla mobila enheter på marknaden. Kerio Connect är dessutom så enkel att använda att medarbetarna själva kan konfigurera sina egna enheter utan att ta kontakt med IT-avdelningen eller konsulten.

 
image.png

Flexibel med stöd för klienter i blandmiljö

Anställda bryr sig inte om e-postservrar. Det enda som betyder något är att e-posten fungerar, att den levererar den flexibilitet som användarna önskar och förväntar sig. Med Kerio Connect klient för Mac, Windows eller i webbläsaren kan du få information om medarbetares närvaro, chatta i realtid, anordna möten och på ett säkert sätt skapa rikt formaterad e-post. Kerio Connect tillhandahåller även fullständigt stöd för Outlook (Windows & Mac) samt många andra IMAP eller POP-kompatibla e-postklienter. Dessutom kan iOS-användare hantera sitt konto i den populära och smarta e-postappen Spark från Readdle, tack vare en integrerad Kerio Connect-profil.

 
image.png

Säker och skyddad e-post

Vi har byggt in kraftfull säkerhet i Kerio Connect. Ni är skyddade mot hackare och skadliga attacker, bland annat tack vare SSL-kryptering, S/MIME samt verktyg mot spam och virus. Automatisk backup och återställning på detaljnivå ger en snabb och enkel återställning från alla typer av katastrofer. Automatisk arkivering av all e-posttrafik hjälper företag att följa de regler och riktlinjer som leverantörer och samarbetspartners kan ställa.

 
image.png

Oöverträffad enkelhet

Microsoft Exchange och Small Business Server (SBS) tar stora IT-resurser i anspråk. Eftersom Microsoft har flyttat SBS ut i molnet, behöver du ett riktigt alternativ som kan erbjuda e-postserver med egen kontroll. Kerio Connect finns i en mängd olika konfigurationer - inklusive egen server och molnlösningar.

Kerio Connect innehåller funktioner jämförbara med Microsoft Exchange – utan dess komplexitet och kostnad. Underhåll är enkelt. Med Kerio Connects enkla, rena webbaserade administrationsgränssnitt är det enkelt att konfigurera ditt system från en iPad eller annan surfplatta. Hantera samtliga Kerio-installationer via ett gemensamt webbgränssnitt - MyKerio. Uppgraderingar via ett enda klick gör det smidigt och enkelt att se till att er server är av senaste version. Den enkla licenshanteringen gör hantering av användare till en dans. Vi lever upp till dina krav med marknadens bästa och mest flexibla kommunikationsserver.

 
image.png

Flexibel installation

Kerio Connect har stöd för tre olika installationsalternativ, så att du kan välja den metod som fungerar bäst med befintliga IT-processer och infrastruktur. Oavsett vilket alternativ du använder, ger Kerio Connect samma uppskattade slutanvändarupplevelse, rigorösa säkerhet och enkla administration.

Kerio Connect Single-Server - Installera enkelt Kerio Connect på er befintliga hårdvara. Vi stödjer de flesta versioner av Windows, Linux och Mac. Eller välj VMware virtual appliance för att samtidigt köra Kerio Connect bredvid era andra företagkritiska applikationer på samma hårdvara utan att behöva oroa er för kompatibilitet mellan operativsystem .

Kerio Connect Muli-Server - Installera denna moduluppbyggda lösning med flera servrar för större skalbarhet och högre prestanda i större organisationer och verksamheter med flera kontor eller som en hostad Kerio molnlösning.

Kerio Cloud - Vill du inte hantera er egen server? Välj den problemfria Kerio Cloud via någon av våra samarbetspartners.


Systemkrav, nedladdningar, 3:e parts integrationer och release notes

Klicka här, så öppnas ett nytt fönster där du länkas du vidare till GFI/Kerio svenska hemsida där du finner information systemkrav för server och klienter, nedladdningar av senaste version såväl som äldre versioner, 3:e parts integrationer och release notes.